O nas

Halo tisk je odgovor na sodoben in moderniziran svet tiska, saj slovenskemu trgu nudimo najboljšo kakovost po najboljših cenah. Slogan ‘tisk je lahko tudi poceni’ ni napisan le zaradi privlačnosti, ampak je temu dejansko tako.

Če nas prosite za ponudbo, nimate česa izgubiti … lahko le prihranite!

Pošlji povpraševanje zdaj ali se naroči na našo redno in akcijsko ponudbo!

Pogosta vprašanja

Da. Med partnerji imamo tudi velik izbor grafičnih oblikovalcev, ki vam bodo oblikovali željeno. 

 Datoteka naj bo v pdf, jpeg ali tif, min. 300 dpi v CMYK barvnem prostoru. Ne uporabljajte posebnih barv (HKS, PANTONE). Podatke za tisk pošljite v željenih dimenzijah z dodatkom 2 mm na vsaki strani za porezavo. Datoteka naj NE vsebuje nobenih oznak za rezanje oz. okvirja za končni format.

Da, dostava je v ceni oz predstavlja naš strošek. Dostavo opravlja dostavna služba, ki pripelje tiskovino na naslov, na katerega želite. Dostava ene tiskovine na dva različna naslova ni možna.

Tiskovina je lahko izdelana v zelo kratkem času, teoretično jo lahko prejmete že naslednji dan, a to nekoliko podraži zadevo. V kolikor se vam ne mudi, nam dajte nekaj dni časa več (navadno ca 5 delovnih dni), na račun tega pa je tudi cena ugodnejša.

Trenutno še nismo davčni zavezanci, a bomo to – predvidoma v kratkem, ker bomo s tem še ugodnejši – postali.

Ja, je možno. Cene se spreminjajo glede na sezono. Proti koncu leta in podobno se cene denimo (tradicionalno) dvignejo, zato je včasih bolje naročiti tiskovino prej (ali kasneje, če je opcija).

Affiliate program

Če želite postati naš prodajalec, zastopnik, nam pišite. V e-pošti navedite, da želite biti naš zastopnik, hkrati pa tudi, na kakšen način nameravate tržiti naše storitve, da ne pride do prepletanja na trgu, saj želimo biti v očeh ljudi zapisani kot resen in zaupanja vreden partner.